Verdensrekord stafet-marathon indendørs

Verdensrekord i Kolding Storcenter:

Danmark - bortset fra Wilson - imponerer ikke just på topplan i disse måneder. Men i Kolding kan de. Og torsdag den 2. september 1999 var der tryk på i Kolding Storcenter, som indviede en stor tilbygning. Ikke blot var der en stor tilstrømning af familier med indkøbsvogne, men også en del løbsinteresserede var dukket op for at konstatere, at Taulov Motion med Mads Stryhn som primus motor igen viste vejen med nytænkning for løbesporten i særdeleshed.

Ved at samle dansk atletiks 5 bedste løbere + en coming man fra Kenya skulle en stafetkonstellation forsøge at slå verdensrekordtiden på marathon udendørs 2.06,05 - Costa, Brasilien - 1998. Trods glat gulv og skarpe sving lykkedes det de 6 for øjnene af vel 5-6.000 tilskuere at løbe en marathon på fine 1.59,45 indendørs. Så i dag kan Kolding Storcenter konstatere, at det på dansk og europæisk grund er det hurtigste indkøbscenter - også i det lange løb. Nu forsøges det at få den utraditionelle rekord anerkendt i Guinness Rekordbog.

De 6 friske løbere, som hver løb 1006 meter på skift, var Dennis Jensen, Poul Grenaa, Paw Nielsen, Flemming Bjerre, Christian Olsen og Kipruto Tanui.


> Billeder fra Kolding Storcenter (1 - 5)

> Billeder fra Kolding Storcenter (6 - 10)

 Taulov Motion, Taulov Kirkevej 35A, 7000 Fredericia, E-mail: tm(a)taulovmotion.dk